Rólunk

 

PRO-PLAST KFT

TELEPHELYÜNK A NYÍRADONY SZAKOLYKERT 1 SZÁM ALATT TALÁLHATÓ!
É 47°'42'20"  -  K 21'54'59" (navigáció: Szakolyi út 1)

Telefon:06/70 6064227 , 06/70 3208781 , Fax:06/52 203420
Adószám: 13894544-2-09, Cégjegyzék szám: 09-09-013198

Cégünk a Pro–Plast Kft. 10 éve végez műanyag nyílászáró gyártást. A műanyag profilok vágása, szabása, marása és hegesztése széria munkában nagyon felgyorsult az elmúlt időben. Ez alatt az idő alatt a gépparkunk teljesen kicserélődött a mai kor igényeinek megfelelő, számítógép vezérlésű berendezésekre. Mivel azonban ezeknek a gépeknek a működése, kezelése de leginkább a szervizelése speciális ismereteket igényel, ezért a cégünk az elmúlt egy-két évben jelentős fejlődésen ment keresztül: megtanultuk kezelni, programozni és javítani a high teck gépeket.

A Pro-Plast Kft. a jövőben olyan gépek építésével is foglalkozni kíván amelyek a speciális piaci igények kielégítésére alkalmas. Nem szériagyártásban hanem egyedi CNC vezérlésű megmunkáló gépek építésében szeretnénk majd piaci részesedést szerezni.

A Pro-Plast Kft. 2007-es megalakulása óta gyárt műanyag nyílászárókat. A Kezdetekben az angol Spectus cég profiljaiból készítettünk nyílászáró rendszereket, majd a belga Deceuninck gyártó Inoutic profilját használjuk a mai napig. Ezek a profilok szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek, ennek köszönhetően a gyártói garancia rendkívül hosszú ideig érvényes. Az ablakok vonalai rendkívül letisztultak a mai kor elvárásainak megfelelőek könnyen tisztíthatóak és tisztán tarthatóak az egyszerűen elegáns vonalvezetés miatt.
   A megfelelően kiválasztott adalékoknak köszönhetően az extrém időjárási viszonyok között is évtizedekig megőrzi színét és állagát (UV stabil). A 71mm-es beépítési mélység és az 5 kamrás  kialakítás miatt a hőszigetelő képessége minden igényt kielégít.
   Merevítésképpen horganyzott acélmerevítéseket alkalmazunk, a megfelelő stabiliás érdekében.
   Kérésre 3rétegű üvegezéssel, valamint rengeteg színben a faerezetes kivitelektől, az egyedi színkombinációig, elkészítjük nyílászáróit az igényei szerint.
   A megfelelő profilrendszer - a tévhitekkel ellentétben - önmagában nem elegendő a nyílászárók  magas műszaki tartalmához .A lényeg a részletekben rejlik,az általunk gyártott termékekhez csak a megfelelő, minden követelményt kielégítő kiegészítőket használjuk:
-    Német Siegenia  vasalatrendszert .
 A tökéletes anyagminőségnek köszönhetően megfelelő karbantartás mellett a gyártó  30év! garanciát vállal a termékire.
-    Magyarország vezető üveggyártói akik a megfelelő műszaki háttérnek köszönhetően a felmerülő igényeknek magas szinten eleget tudnak tenni.
-    Roto ajtórúdzárakat.
A legnagyobb igénybevétel mellet is hosszú élettartam jellemzi a termékcsaládot.
Minőségi alapanyagokból és magasan képzett szakembergárdával előállított nyílászárók, hosszú időn keresztül problémamentesen képes kiszolgálni a felhasználóit.

Ezeken kívül még foglalkozunk redőny szereléssel is műanyag illetve alumínium kivitelben, ami akár programozható, távirányítható, illetve rovarhálóval egybeépített is lehet.

 

Térkép: 4254 Nyíradony, Szakolykert u. 1

Telephely:
4254 Nyíradony, Szakolykert u. 1
+36 70/606 4227
+36 70/320 8781
Nyitvatartás:
Hétköznap: 8-tól - 17-ig
Szombaton: 8-tól - 14-ig

 

Útmutató műanyag ablakok ápolásához

Műanyag nyílászáró katalógus 2020